3 ideeën voor een leuk kerstpakket voor je personeel

December is inmiddels weer aangebroken. Tijd dus om je personeel te belonen met een mooi kerstpakket. Met een leuk en origineel kerstpakket kun je laten zien dat je om je werknemers geeft. Want met een standaard kerstpakket van de Makro kun je echt niet aankomen. Heb je wat inspiratie nodig bij het maken van je keuze? In deze blog vind je een aantal tips voor de leukste kerstpakketten voor je personeel.

Kerstpakket met chocolade

Een kerstpakket met chocolade is gegarandeerd een goede keuze. Chocolade is voor veel mensen natuurlijk een zwakke plek. Misschien is het niet een heel originele keuze, maar toch kun je je met een kerstpakket met chocolade zeker wel onderscheiden. Want een pakket krijgen vol ambachtelijk gemaakte chocolade van de allerhoogste kwaliteit is maar weinigen gegeven. Ga dus op zoek naar een pakket met echte Callebaut chocolade die door de beste chocolatiers in elkaar wordt gezet. Reken maar dat je werknemers daar nog weken over spreken!

Kerstpakket met noten

Een kerstpakket met noten is ook een goede optie als je je werknemers wilt verwennen. En dan bedoelen we geen mand met goedkope zakken borrelnootjes, maar een pakket vol met ambachtelijk gemaakte verse noten. Het mooie van noten is dat ze niet alleen erg lekker, maar ook hartstikke gezond zijn. Dus terwijl jouw werknemers smullen van heerlijke pinda’s, macadamianoten, cashewnoten en amandelen, weet jij een goede daad hebt gedaan door ze te stimuleren om gezond te eten.

Kerstpakket met drank

Waar maak je je werknemers nu echt enthousiast van? Met een kerstpakket waarin een heerlijke lekkere fles drank zit verwerkt natuurlijk. Een goede fles wijn of speciaalbier wordt altijd gewaardeerd. Of wat dacht je van echte Japanse matcha thee voor degenen die niet zo van alcoholische drank houden? 

Enthousiast geworden van bovenstaande ideeën? Bestel dan de luxe kerstpakketten van Très Bien. Deze kerstpakketten bevatten zowel chocolade als noten en een fles drank. En dit alles vers bereid en op een ambachtelijke manier gemaakt. Bestel gauw op tresbien.nl of bekijk de andere cadeaupakketten.