Airfryer de perfecte aanvulling op je BBQ

De zon begint te schijnen en dat betekent dat in veel huishoudens de BBQ weer tevoorschijn komt. Heerlijk met het zonnetje te genieten van al het lekkers wat er van de BBQ vandaan komt. Het is het perfecte begin om weer meer buiten door te brengen.

In veel gevallen is enkel een BBQ prima, maar vaak zijn er bepaalde gerechten neit zo handig op te maken. In dat geval is een airfryer de perfecte aanvulling op je BBQ.

Waarom Airfryer kopen naast je BBQ

Natuurlijk blijft de BBQ de hoofdrol spelen. Het laatste wat je wilt is dat de gerechten van de BBQ overschaduwd worden door de gerechten uit de Airfryer, maar zeker je sidedishes zijn heerlijk van de Airfryer

  • Verse friet is super makkelijk te maken in de airfryer. Snij de aardapellen en doe ze in de airfryer met een klein beetje olijfolie. Heerlijk met grof zeezout bij een hambruger.
  • Broden bakken doe je vaak in de oven, maar in de airfryer gaat die veel sneller en makkelijker.
  • Heb je iemand die liever geen vlees uit en het ook niet fijn vind om dat op de bbq te bereiden? Gebruik hier de airfryer voor!
  • Wil je wat gezonds? Doe een mix van groente en kruiden in de airfryer en je hebt de perfecte aanvulling op je vleesgerechten.

Je kan ook BBQ met je Airfryer

Regent het en heb je geen goede manier om buiten te BBQ dan is het zonde om al dat vlees weg te gooien. Met een goede airfryer kan je namelijk gewoon bbq! Oke, het is niet zo goed als de BBQ buiten, maar je kan wel alles bereiden wat je normaal op de BBQ zou doen.

Bij de Philips airfryers is het mogelijk om een grilplaat in je airfryer te doen. Hierdoor krijg je iets meer grillsmaak aan je gerecht wat toc kenmerkent is voor de BBQ. Je kriijgt dan ook de mooie grillstrappjes zoals op de BBQ.

Het leuke is dat je veel gerechten ook tegelijk kan bereiden. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je aardappelen in de airfryer te doen en later bbq worsten toe te voegen. De vet en smaak van de bbq worst kan dan in de aardappelen trekken.

Hou een Airfryer betaalbaar

Een goede BBQ kan al honderden euro’s kosten. Het laatste wat je wilt is dat je ook nog een zoveel geld voor je Airfryer moet betalen. Daarom raden wij je aan om goed te letten op goede airfryer kortingen. Er is vaak ontzettend veel keuze waardoor je makkelijk kan profiteren van goede acties.