Bedrijfsfeest organiseren? 3 tips voor een geslaagd diner

Organiseer je binnenkort een bedrijfsfeest? Dan wil je natuurlijk een onvergetelijke avond voor je medewerkers zorgen. Het diner vormt altijd een mooi moment om samen te zijn. Het is goed voor te stellen dat het een lastige keuze is om een goede eventcateraar in te schakelen. Wat voor eten kies je en hoe je kies een geschikte eventcateraar? In dit korte artikel lees 3 tips voor een geslaagde diner.

Tip 1: Laat je medewerkers en meebeslissen in het eten

 

Je maakt je zeker geliefd als je aan de medewerkers (of de ondernemingsraad) vraagt wat ze tijdens het bedrijfsfeest willen eten. Gezelligheid moet hierbij centraal staan. Zo is het leuk om in de zomer te barbecueën. Betrek je collega’s dus in de besluitvorming. Zo krijg je een diner waar het hele personeel achter staat!

Naast de wensen van het personeel moet je goed rekening houden met het budget. Zo kan je tegenwoordig kiezen voor een all-inpakket, waarbij je volledig ontzorgt. Ook heb je tegen een gereduceerd tarief de keuze om zelf op te scheppen.

Tip 2: Kies een geschikte event cateraar

 

Voor je diner wil je wellicht een event cateraar inhuren. Hierbij is het slim om te kijken of de cateraar goed past bij de event. Verder is het slim te kijken naar de ervaring van de cateraar. Zo heeft Arjen Bekedam jaren ervaring in event catering. Bij Bekedam events heb je bijvoorbeeld de keuze uit tapas of een BBQ. Niet iedere cateraar heeft een ruim aanbod. Kijk daarom goed of de cateraar datgene aanbiedt wat het personeel wilt.

Tip 3: De locatie

 

Waar wil je de event houden? Voor je personeel is het lekker om even weg van je werkplek te zijn. Hou er bij het kiezen van de locatie wel rekening met de beperkingen van de cateraar. Heeft de cateraar wel alle apparatuur voorhanden en ligt de locatie wel in zijn omgeving? Neem dus goed door wat de event cateraar voor je kan betekenen.