De verwachting van een corona kerstpakket

Veel bedrijven ervaren moeilijkheden in deze tijd. Geld wordt vastgehouden om vaste lasten te betalen en het personeel te behouden. Het is in veel gevallen nodig. Maak je je druk om de feestdagen? Er blijft vast een vraag hangen. Hoe ga je het allemaal betalen? Je wilt natuurlijk wel een kerstpakket weggeven dit jaar. Een waardering richting het persoon is vooral in deze tijd belangrijker dan ooit. Het geven van een kerstpakket is en blijft een mooie traditie, vooral in deze tijd.

 

Door het geven van een kerstpakket bedank je iemand voor de geleverde diensten en arbeid. In deze pandemie hebben veel medewerkers laten zien dat ze flexibel zijn en motiverend blijven. Je zou verwachten dat er een daling zal plaatsvinden van kerstpakketten, omdat men minder geld te besteden heeft. Daar denken experts anders over. Deze groep mensen denkt dat kerstpakketten in waarde duurde zullen zijn dan in voorgaande jaren met de volgende reden: werkgevers zetten het personeel graag in het zonnetje in deze moeilijke tijd.

Ruimte voor een kerstpakket

De WKR-regeling is verhoogd door de overheid. Dat betekent dat de werkgever meer ruimte heeft om iets te besteden aan kerstpakketten. Wist jij dit al? De meeste bedrijven weten dit namelijk niet. Doordat veel mensen thuiswerken wordt er verwacht dat er meer kerstpakketten worden gegeven. Deze pakketten zullen dan verstuurd worden naar individuele huisadressen. De inhoud van de kerstpakketten veranderd natuurlijk ook.

 

Wil je een kerstpakketten idee of leuke kerstpakketten bestellen? Dat kan zeker, maar dit jaar ziet het er wel anders uit. Door het virus komen veel orders te laat binnen. Het blijft een feit, corona maakt het moeilijk. Je kan niet last minute een kerstpakket bestellen, want dan komt de distributie in gevaar. Distributie? Ja, de distributie. Het is namelijk niet mogelijk om kerstpakketten te verzenden op de laatste werkdag, want ook de bezorgers werken op deze dage niet. Dit betekent dat het kerstpakket door een bezorgservice bezorgd moet worden. Zorg er wel voor dat je pakket op tijd opstuurt! Het is een drukke periode. Voorkom problemen en stuur je pakket snel op zodat het geen vertraging oplevert!

Creatief denken

Wil je jouw pakket toch persoonlijk afgeven? Dat kan! Verpak het pakket in een 1,5 meter lange doos. Super handig toch, zo’n corona proof pakket? Je kan op deze manier toch het cadeau persoonlijk overhandigen en iemand bedanken voor zijn of haar harde werk en inzet. Wanneer je het pakket niet persoonlijk wil overhandigen, houd dan rekening met de bezorgdiensten! De bezorgers konden de drukte van vorig jaar niet aan dus laat je pakket op tijd verzenden. Is de inhoud ook veranderd? Dat vraag je je vast af toch? In principe verandert het pakket niet zo zeer. Er worden nog steeds geurkaarsen, dekens, interieur dingen en spelletjes gestopt in een kerstpakket. Wat je niet vaak terug ziet zijn de restaurant, bioscoop of sauna bonnen. Je kan wel rekenen op de volgende producten: warme mutsen, mondkapjes in een design die past bij de kerst of gadgets voor bij het kerstdiner! Bestel daarom snel jouw pakket bij Kerstpakket Online!