Een luxe borrelplank serveren bij een feestje?

Het feestseizoen staat voor de deur en daarmee komt ook het onvermijdelijke raadsel van wat voor eten moet je serveren? Moet het een gezellig diner zijn, waarbij iedereen aan tafel zit? Moet het informeel zijn? Een cocktailparty met hapjes? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wij zijn hier om het wat minder stresvol te maken: kies om een luxe borrelplank te maken of te bestellen!

Boordevol met ieders favoriete hapjes, van vleeswaren & kazen, tot vers fruit en dips, met een grazing table krijgt iedereen een beetje van iets wat ze echt willen eten (in plaats van te worden opgejaagd om de ‘eendenlever mousse’ te proberen) en zal zorgen voor een minimum aan restjes.

 Ga voor een kwalitatieve borrelplank!

Een van de trucs om ervoor te zorgen dat iedereen jaloers wordt op uw borrelplank, in plaats van andere minder indrukwekkende borrelplanken, is de kwaliteit van de producten die u serveert. Bespaar niet op de kosten (iedereen kan het zien). We zeggen zeker niet dat je het duurste vlees en de duurste kazen moet kopen, maar ga ook niet voor het goedkoopste.

Als je naar een markt kunt gaan, koop dan alles van daar. Niet alleen steun je zo waarschijnlijk een lokaal bedrijf, het geeft je borrelplan ook een geraffineerd en niet-massaal geproduceerd tintje.

Maar als je niet op de markt kunt kopen en je hebt zelf weinig tijd, kun je ook een borrelplank laten bestellen via een bedrijf zoals https//www.foodandwood.nl