Met een inbouwbrander je eigen vuurtafel maken

Misschien heeft u het weleens gezien op een terras? Eerst wordt er geborreld aan een tafel waar de flessen gekoeld staan in het midden van de tafel en zodra de zon onder gaat en de temperatuur daalt, wordt de inbouwkoeler verwisseld voor een inbouwbrander waardoor de tafel ineens verandert in een Cocoon tafel. Het lijkt misschien alleen voorbestemd voor de betere horecazaken of de luxe villa op Ibiza, maar niets is minder waar. Ook jouw tafel kan omgebouwd worden naar een Cocoon tafel met de inbouwbrander van Happy Cocooning.

Met de inbouwbrander urenlang natafelen

Natuurlijk zijn de Cocoon tafels ook los te kopen bij Happy Cocooning, maar het geeft toch wel een heel bijzonder effect als je eigen tuintafel of lounge tafel element een inbouwbrander bevat. Na het eten naar binnen verdwijnen omdat het donkerder of kouder wordt, behoort met een dergelijke inbouwbrander tot het verleden. Met een inbouwbrander vuurtafel kun je net zo lang natafelen als dat je wilt. Het vuur geeft niet alleen sfeer, maar het geeft ook licht en warmte af.

Bij de vuurtafel staat de veiligheid voorop

Wordt de vuurtafel niet gebruikt, dan kan de inbouwbrander keurig afgedekt worden met een bijpassende plaat. Ook als je het vuur wilt afschermen voor bijvoorbeeld kinderhandjes, dan is een inbouwbrander met het hoogwaardig beschermend glas een perfecte optie. Bij Happy Cocooning staat veiligheid voorop en wordt er gewerkt volgens de hoogste veiligheidseisen.

Voor meer informatie over inbouwbranders en vuurtafels kijk je op https://godu-tuin.nl/