Nieuw bij HelloFresh: barbecue-recepten!

HelloFresh kennen we natuurlijk allemaal als een handige maaltijdbox met alle verse ingrediënten voor 3, 4 of 5 maaltijden in de week. Al het vlees, groenten, kruiden, enzovoort wordt netjes in een doos verpakt en gratis thuisbezorgd. Het enige wat je nog hoeft toe te voegen zijn de kleine dingetjes als zout, peper, melk, boter, olijfolie. Steeds meer Nederlanders profiteren van zo’n handige foodbox of maaltijdbox. Het scheelt een hoop tijd (je hoeft nauwelijks nog naar de supermarkt), en je hoeft ook niet meer te bedenken wat er vanavond op tafel staat. Maaltijdboxen als HelloFresh, Marley Spoon, Ekomenu of de Allerhande Box van Albert Heijn zijn constant bezig om hun product te verbeteren zodat deze nog aansluit op de behoeftes van hun klanten. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de speciale BBQ-recepten van HelloFresh. Wil je meer weten over deze box? In deze special lees je alles over het recepten, korting, prijzen, bezorging en jouw abonnement.

Speciale BBQ-gerechten in de zomermaanden

De zomermaand juli staat bij HelloFresh helemaal in het teken van barbecue. Iedere week kan je nu kiezen uit een speciaal recept dat je kunt bereiden op de BBQ. Wat is er deze periode nu fijner en leuker dan buiten koken en buiten eten? Het leuke aan deze BBQ-recepten is dat je eens wat anders op de grill hebt. Dus niet de bekende hamburgers, shaslick of karbonades. Enkele voorbeelden van recepten die je deze maand kunt kiezen:

 

  • Halloumi-burger met aubergine en paprikapesto
  • Spareribs met gepofte aardappel, verse watermeloensalade en gegrilde courgette
  • Gegrilde garnalenspiesjes met citroen en orzosalade
  • Hele zeebaars met venkelsalade, aardappels en kappertjes
  • Kipfiletsaté met zelfgemaakte pindasaus en noedelsalade

Probeer het nu zelf uit met 50% korting!

 

Lijkt het jou wat? Een heerlijk recept waarvan je alle hoogwaardige ingrediënten krijgt aangeleverd en wat je heerlijk op de BBQ kunt klaarmaken? Met de maaltijdbox van HelloFresh is het mogelijk. En nieuwe klanten profiteren deze maand ook nog eens van een heel aantrekkelijke actie. Je ontvangt nu liefst 50% korting op jouw eerste box. Dat betekent dat je ‘m al kunt bestellen vanaf €17,97. Let op: deze actieprijs geldt alleen voor de eerste box. De 2e, en volgende boxen betaal je het reguliere tarief. Dat betekent niet dat je zomaar vastzit aan een langlopend abonnement. In jouw eigen maaltijdbox-account kan je eenvoudig jouw lidmaatschap beheren. Een week overslaan, een andere bezorgdag of jouw abonnement opzeggen is allemaal heel erg gemakkelijk!