Horecaondernemers opgelet: laat je glazen stijlvol bedrukken

Je ziet het steeds meer, glazen die in de horeca geserveerd worden met het logo van het desbetreffende bedrijf op het glas. Vooral bij wijnglazen wordt het veel gedaan. Bierglazen worden vaak nog voorzien van het logo van het merk bier dat geschonken wordt. Je kunt je wijnglazen laten bedrukken door bedrijven die gespecialiseerd zijn in het bedrukken van glazen. Er zijn een aantal verschillende redenen te benoemen om als horecaonderneming te kiezen voor het bedrukken van glazen.

Je naam is meer zichtbaar

Wanneer het logo of de naam van je onderneming op het glas te zien is dat je serveert, komt de gast extra in aanraking met de naam. Dit zorgt ervoor dat de naam makkelijker in het achterhoofd blijft zitten en dus onthouden wordt. Dit is handig voor als deze gast een andere keer weer in de buurt is en weet dat ze bij jou moeten zijn om een drankje te bestellen.

Handige maatstaf voor de inhoud

Het idee achter een logo op je glas is dat het gelijk als maatstaf voor de inhoud functioneert. Het personeel van jouw onderneming weet zo precies hoe vol zij een glas moeten schenken om meer rendement uit uw wijnverkoop te halen. Verder voorkom je dat gasten het oneens kunnen zijn met de hoeveelheid die zij in hun glas gekregen hebben.

Andere glazen bedrukken

Wanneer je bij jouw onderneming niet alleen wijn serveert maar ook andere dranken kun je natuurlijk ook deze glazen laten bedrukken. Denk hierbij aan koffiemokken of theeglazen. Het bedrukken van deze glazen zal uitsluitend als promotiemiddel dienen aangezien het personeel zich niet aan een bepaalde maat hoeft te houden. Toch kan het heel voordelig uitpakken om ook op deze glazen de naam of het logo van je onderneming terug te laten komen. Wijnglazen en andere glazen om te laten bedrukken kun je eenvoudig door gespecialiseerde bedrijven laten doen.