Wat te doen op een mooie zomerdag?

In dit paasweekend hebben we al volop mogen genieten van het mooie weer en gelukkig kan ik ook vertellen dat het niet hierbij ophoudt. Het lekkere weer blijft zich doorzetten aankomende maanden. Wil jij kunnen genieten van dit mooie weer maar weet je niet precies wat je moet doen? Lees dan snel verder want in dit artikel geef ik leuke tips om je dag mee te vullen.

 

Bootje huren

Eén van mijn favoriete activiteiten is het varen met een boot. Zelf doe ik dit het liefst in Amsterdam omdat ik dit een prachtige stad vind en hou van de levendigheid, die je zelfs merkt vanuit de grachten. Wil jij ook een boot huren in Amsterdam? Neem dan eens contact op met de bootverhuur in Amsterdam, Canal Motorboat.

 

Scooter huren

Naast het huren van een boot zou je ook een dagje je eigen omgeving kunnen verkennen op de scooter. Heb je geen eigen scooter? Leen er dan eentje van een vriend of huur er een voor een dag. Op de scooter merk je niet snel dat je bruin wordt omdat je in de wind zit maar hier moet je dus wel rekening mee houden. Smeer je dus goed in.

 

Wateractiviteiten

Ben jij een echte waterrat? Ga dan wat leuks doen op het water. Naast het huren van een boot kan je ook nog gaan kanoën, waterfietsen of gaan waterskiën. Plak hier een strand dagje aan vast en jij hebt je perfecte dag.

 

Activiteiten uit de zon

Houd je zelf niet heel erg van de hitte? Probeer dan activiteiten te ondernemen waar je vooral de schaduw opzoekt. Zo zou je bijvoorbeeld naar een museum kunnen gaan of lekker kunnen gaan winkelen in een overdekt winkelcentrum.

 

Voor iedereen is er dus wel wat te doen? Wat ga jij deze zomer allemaal doen?