3 tips om je kantoor op te vrolijken

Je kent het vast wel, je vindt je kantoor saai en wil het wat opleuken, maar hoe doe je dat zonder te veel poes pas? Lees hier 3 tips om je kantoor op te vrolijken 

Dit is misschien niet het eerste waar je aan denkt 

Een bank is misschien niet het eerste waar je aan denk, maar dit is perfect om je kantoor mee op te pimpen. Zo heb je banken in zoveel verschillende leuke felle kleuren, maar ook verschillende groottes. Heb je dus niet zo heel veel ruimte kun je kiezen voor een wat kleiner formaat, maar heb je wel heel veel ruimte kun je ook gerust kiezen voor een grotere. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wil. Het maakt het natuurlijk helemaal af als je de bank opmaakt met wat leuke kussentjes en kleedjes. Zo heb je een superleuk plekje op je kantoor gecreëerd, waar je zelf ook lekker kan zitten in de pauze.  

Lekker zitten is ook een must  

Ook stoelen kunnen een leuke opmaak zijn voor je kantoor. Natuurlijk heb je in je kantoor al verschillende bureaustoelen staan. Je kunt ook gaan voor een lekkere grote ligstoel, maar ook voor een hang stoel in het plafond. Je kunt het zo gek maken als je wil. Het is niet alleen een hele leuke opvulling, maar je kunt er ook nog eens lekker op zitten of klanten op ontvangen. Je kunt je kantoor dus ook pimpen met mooie stoelen en het hoeft niet altijd met poes pas.  

Tweedehands meubelen kan ook leuk zijn 

Ook tweedehands kantoormeubelen kunnen nog erg mooi zijn. Naast dat het je een hoop geld scheelt is het ook nog eens beter voor het milieu. Zo hoeven er niet onnodig dingen worden weggegooid. Je kunt soms voor een prikkie hele mooie dingen kopen, die soms maar amper zijn gebruikt. Denk hierbij aan kasten, banken, bureaus etc. Gebruikte kantoormeubelen zijn dus niet per definitie oud en lelijk, ze kunnen zelfs erg mooi zijn. Neem dus altijd even een kijkje voordat je direct je geld besteed aan gloednieuwe meubelen. Je kunt alles natuurlijk ook zelf opknappen!