De mooiste barbecue gas modellen van het jaar!

Ieder jaar wanneer het lekker weer is, begint men met het organiseren van barbecues. En dan is het de vraag: ga je voor de ouderwetse kolen of ga je voor een handige gas barbecue? Steeds meer mensen kiezen voor een gas barbecue omdat dit een hoop gedoe en rommel scheelt. Er eerlijk is eerlijk: de smaak van het vlees blijft net zo heerlijk! Hieronder volgt een handig overzicht van populaire barbecues die werken op gas. Ideaal voor wanneer het lekker weer is: zo kun je optimaal van het weer genieten zonder veel moeite te steken in het stoken van vuur.

Barbecue gas voor de echte grillspecialist: Barbecook Quisson 4000 (Buitenkeuken)

De Quisson 4000 is een prachtige barbecue die werkt op gas. Dit exemplaar tilt je gerechten naar een hoger niveau. De barbecue is groot en kwalitatief. Met dit model kun je prima een flinke groep mensen van eten voorzien. Zie jij jezelf al staan als Tony Soprano uit ‘The Sopranos’? Terwijl je geniet van een koud biertje voorzie jij al je familie en vrienden van het meest lekkere vlees!

Compact en kwalitatief: De Weber Q1200

Weber is een merk dat iedere grillspecialist wel kent. Weber staat bekend om barbecues van fantastische kwaliteit. Dat is bij de Weber Q1200 niet anders. En het mooie is: dit exemplaar werkt eveneens op gas. Dat betekent dus dat de Weber Q1200 een compacte barbecue is die op veel plekken past, die eenvoudig aan te steken is. Daarnaast ziet de Weber Q1200 er ook nog eens hip uit. Dit alles bij elkaar maakt deze barbecue een populair exemplaar.

Barbecook Cebu 2.1 Buitenkeuken in het zwart: een zeer handige barbecue op gas

De Barbecook Cebu 2.1 buitenkeuken is ideaal voor het houden van een gezellig barbecuefeest. Dit model ziet er strak en netjes uit. Daarnaast is het een handig model: hij kan eenvoudig verplaatst worden en er is veel plek voor extra’s. Denk aan tangen bijvoorbeeld.

De Weber Genesis II LX E-340 GBS Buitenkeuken in het Zwart: een echte knaller

Dit exemplaar is voor de echte liefhebber. Met deze fantastische Weber bereid je op de meest heerlijke wijze vlees: en dat allemaal op gas! Voorzie grote groepen van heerlijk vlees en geniet zelf ook mee van de zonnige dagen.