Koken onder professionele begeleiding bij een kookstudio in omgeving Utrecht

Wil jij een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s lekker komen koken. Bij Keukenvuur ga je een lekkere en leerzame avond tegemoet waarbij je de keus hebt uit allerlei verschillende voedselthema’s. Bij een kookstudio in Utrecht leer je op een gezellige manier de fijne kneepjes voor het maken van de heerlijkste maaltijden. Zo sta jij binnenkort vast wel te koken voor vrienden en familie om je kookkunsten ten toon te stellen.

Kookstudio Utrecht: Keukenvuur

Deze kookstudio in Utrecht heeft ruimte voor kleine en grote groepen mensen. Je kunt er terecht met groepen van 6-12 mensen en tijdens de cursus heb je exclusiviteit op het kookpaviljoen. In de prachtige studio zie je door de grote glazen serre het kookeiland al liggen als je heerlijk dineert in de tuin. Het kookeiland heeft inductie kookplaten en alle benodigde professionele apparatuur die je nodig hebt voor een succesvolle kookervaring en fijne workshop.

Verloop van de cursus

Een gemiddelde avond bij deze Kookstudio Keukenvuur in Utrecht ziet er als volgt uit. De ontvangst start met een hapje en drankje binnen of buiten en daarna wordt er een introductie over de kookstudio gegeven met omschrijving van de gerechten en de recepten die er bereid worden. Daarnaast maak je kennis met de kok en de bediening. Vervolgens kies je een workshop en dan wordt er tussen de 1,5-3 uur gekookt. Wanneer de gerechten klaar zijn, kun je deze heerlijk nuttigen in het restaurant en tenslotte natafelen met koffie of thee.

Thema’s, prijzen en de recepten na de cursus

Je hebt bij Keukenvuur, de kookstudio in Utrecht, de keuze uit een veelvoud aan gerechten die je kunt bereiden. Denk aan Aziatisch, Japans, Italiaans, Frans, maar ook vegetarisch als dit je keus is. Je betaalt voor een 3-gangen diner van 8-12 personen een bedrag rond de €60,- gemiddeld. Ook is er de keus uit 4-gangen en 5-gangen diners en de keus uit een drankarrangement. Dit bestaat uit een ruime keus aan alcoholische en non-alcoholische dranken waarbij je bijvoorbeeld onbeperkt koffie en thee kunt nuttigen. Het verschilt per workshop wat de prijzen zijn.

Kookstudio Utrecht reserveren en meer

Wil je meteen reserveren? Dit kun je via de website regelen, maar je kunt ook telefonisch reserveren. Als de cursus is afgesloten, ontvang je de bereide recepten via de mail zodat je thuis ook nog eens deze heerlijke gerechten kunt maken. Waar wacht je nog op? Doe een kookcursus bij een kookstudio in Utrecht.